skip to Main Content
ANSIKTSMASSAGE
ANSIKTSBEHANDLING
ANSIKTSBEHANDLINGAR

För dig som vill lyxa till din vardag, unna dig en skön rogivande ansiktsbehandling.

 

Ansiktsbehandling – en vitaliserande och fuktgivande ansiktsbehandling

En ljuvlig och avkopplande ansiktsbehandling med varma handdukar, rengöring, exfoliering följt av Orgaid sheetmask. Under tiden som du har masken på ansiktet rollar vi dig med en sval faceroller för att förbättra produktupptaget samt lymfdränerande effekter.

Behandlingen avslutas med en härlig massage av nacke och skalp för att reducera spänningar.

Om Orgaid sheetmask
Vi erbjuder två olika sorter beroende på kundens behov

Vitamin C and Revitalizing Organic Sheetmask
Denna ekologiska masken med vitamin C är en kraftfull antioxidant som förstärker kollagensyntesen i huden. Den reducerar pigmentering och ojämnheter i huden, och återger huden sin lyster.

Orgaid Organic Sheetmask Anti Aging & Moisturizing
Här får du en återfuktande antiåldringsarkmask som innehåller en variation av ekologiska ingredienser från växtriket. Din hud kommer att älska den!

Masken är full med antioxidanter som hjälper huden att motverka ålderstecken, irritation, och torrhet. Den lämnar huden len, återfuktad och återställd efter en lång dag. Speciellt formulerad med ”Ecoderma fabric technology” som tillåter serumet att absorberas djupare i huden.

Maskerna är utvecklade utan kemiska konserveringsmedel och de är fyllda med ekologiska aktiva ingredienser. De innehåller inga parabener, formaldehyd, alkohol, sulfater, parfym eller gluten. Ej testade på djur.

ANSIKTSZONTERAPI
2

Ansiktszonterapi är en behaglig och effektiv metod som bygger på en kombination av österländsk och västerländsk medicin. Under behandlingen ligger du påklädd på massagebänken och jag berör endast ditt ansikte.

Behandlingen stimulerar reflexzoner, meridianer, nervsystemet och blodcirkulationen vilket positivt påverkar både kroppen och ansiktes utseende. Precis som under fötterna och i öronen har vi zoner och punkter i ansiktet som anses motsvara organ och delar av kroppen.

Ditt ansikte avspeglar hur du mår fysiskt, emotionellt och mentalt. Linjer, fläckar, vissa hudtoner och hudstrukturer vittnar om obalanser i kropp och själ. Så genom att arbeta med dessa zoner ges möjlighet till både välmående och ett friskare utseende. Ansiktet bearbetas i sju faser, sedan behandlas specifika punkter utifrån vad eventuella spänningar och hudförändringar i ansiktet berättar.

Ansiktszonterapi är lämpligt i alla sammanhang. Jag har kunder som har fått hjälp med komplexa symtombilder som t ex. sömnstörningar och övergångsbesvär men också med t.ex värk i ett knä, i ryggen eller med att stärka upp immunförsvaret.

De som har svårt att koppla av under klassisk massage brukar uppleva ansiktszonterapin som rofylld. Bäst effekt får du om du tar 3 behandlingar inom loppet av 2 veckor men ibland sker mirakel på en enstaka behandling

4
BEHANDLINGAR ATT VÄLJA
  • Ansiktsbehandling, 60 min
  • Kombo ansiktsbehandling & ryggmassage, 75 min
  • Ansiktszonterapi, 60 min
  • Ansiktszonterapi kur 60 min x 3 behandlingar

Med ansiktszonterapi får du bäst effekt om du tar 3 behandlingar inom loppet av 2 veckor men ibland sker mirakel på en enstaka behandling

Varmt välkomna att boka din behandling hos Pure Studio massage & skincare! Bokningslänken till BokaDirekt hittar ni precis här nedanför. Är ni osäker på vilken behandling ni ska boka går det bra att ringa eller maila oss om ni har frågor.

Back To Top