skip to Main Content
ANSIKTSMASSAGE
NATURLIG FACELIFT
PureStudio_image_large_00004
gua sha facial2
Ansiktslyft på naturlig väg

Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet – och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre? Naturlig Facelift – behandlingen alla borde prova!

ANSIKTSBEHANDLING – NATURLIG FACELIFT, 60 MIN
Naturlig Facelift är en lyxig, lyftande, djupgående ansiktsmassage utan kirurgiska ingrepp. En behaglig ansiktsmassage som ger ett naturligt ansiktslyft samt fördröjer åldrandeprocessen. Behandlingen gör att huden får mer lyster, reducerar linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer. Regelbundna behandlingar förbättrar hyn, förhindrar och förminskar rynkor och åldersfläckar i ansiktet, förebygger och förbättrar slapp hy och fina linjer. Den reparerar och balanserar tillståndet i huden vilket fördröjer ålderstecken. Den gör också att det lymfatiska flödet kommer i gång och reducerar därmed svullnad samt hjälper till att transporterar bort gifter från huden. En behaglig ansiktsmassage som ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft!

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och Indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassas till modernt västerländskt tänkande. Vårt ansikte är ett stort reflexologiskt system som gör att när vi jobbar här påverkas HELA kroppen positivt. Här finns ca 92 muskler och närheten till nervsystemet gör att kroppen svarar snabbt vid behandling i detta reflexologiska område. Många blir väldigt avslappnade och får andra hälsofördelar som man inte räknat med. Behandlingen inkluderar massage av axlar, dekolletage, nacke och hårbotten.

BOKA NATURLIG FACELIFT

 

NATURLIG FACELIFT DETOX & DEPUFF, 90 MIN
En behaglig och rogivande ansiktsbehandling som kombinerar naturlig facelift med massageverktyget gua sha med fokus på att rena huden inifrån och för att fräscha upp och detoxa huden med användning av olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Genom att förbättra det lymfatiska flödet och därmed reducera svullnad samt öka borttransporten av gifter från huden.

Under hela behandlingen varvas olika massagetekniker, akupressur och avancerad asniktsmassage som tillsammans får igång blodcirkulationen, genom lymfdränage renar huden på slagg och vätskeansamlingar och motverkar hudens åldrande, förbättrar spänsten, recucerar rynkor, dämpar svullnader och mörka ringar runt ögonen och skulpterar ansiktet. Perfekt för den känsliga, orena och reaktiva huden. Även för dig med svullnad som vill få fram ansiktskonturerna.

BOKA NATURLIG FACELIFT DETOX & DEPUFF

 

PureStudio_Generic_0001
VAD DU Bör tänka på inför en behandling

Drick gärna vatten innan och efter behandlingen för att underlätta utrensningen av slaggprodukter.

Fillers & Botox
Viktigt! Om du använder botox eller fillers så kan behandlingen påverka dina injektioner. Avvakta minst 8 veckor efter injektioner, och var noga med att berätta om detta innan behandling. Vid regelbundna behandlingar på salong eller hemma upplever många att de inte längre behöver injektioner av botox och fillers. En tydlig trend är att man väljer bort botox till fördel för holistiska naturliga behandlingar!

ansiktsmassage
Vad händer i kroppen vid Naturlig Facelift
  • Ansiktsmusklerna och hudtexturen stärks vilket bidrar till att förebygga slapp hud och fördröjer åldersprocessen
  • Motverkar rynkor & linjer och förlorad lyster
  • Blodcirkulationen och syresättningen ökar vilket ger huden en friskare lyster
  • Stimulerar lymfcirkulationen så gifter och överflödsvätska transporteras bort från huden
  • Den hjälper till att skapa balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan
  • Nervsystemet stimuleras och balanseras

 

 

Behandlingar
  • Naturlig Facelift 60 min
  • Naturlig Facelift Detox & depuff, 90 min
  • Naturlig Facelift – behandlingsserie – 3 x 60 min
  • Naturlig Facelift – behandlingsserie – 5 x 60 min

Behandlingen går utmärkt att göra inför ett speciellt tillfälle som t ex bröllop, fest eller bara för att unna dig själv. Unna dig en behandling utöver det vanliga.

BEHANDLINGSSERIE PÅ 3 ELLER 5 GÅNGER
Rekommendationen är att starta med en behandlingsserie på 3 eller 5 behandlingar med max 7-10 dagars mellanrum och därefter för ett mer bestående resultat var 4:e eller 6:e vecka.

Under tre behandlingar bearbetar jag muskler i ansikte skalp, nacke, och decolletage så att du hamnar i ett tillstånd av totalt välbefinnande där huden är i bästa möjliga skick: avslappnad, väl syresatt, mjuk men med en frisk lyster och ny spänst.

För bäst resultat bör du kombinera salongsbehandling med hemvård. För maximal effekt 5-10 min varje dag, eller minst 3 gånger per vecka. Massage verktyg kan ni köpa i samband med behandlingen.

 

Back To Top