skip to Main Content
KROPPSBEHANDLING
BODYSCRUB MED SEASALT
PureStudio_image_large_00020
BODYSCRUB MED SEASALT

Saltskrubb är som ren magi för trött och torr hud, passar året om. Toppen inför en solsäsongen men även vintertid då huden blir torr och behöver en rejält återfuktning. En behandling för dig som vill ta fram hudens lyster.

Ge huden nytt liv med Pure Studio’s BodyScrub – saltskrubb. Huden blir återfuktad och silkeslen samtidigt som den får en härlig avslappnande massage.

En blandning av mineraliserande havssalt, örter & eteriska oljor ger en effektiv kroppsskrubb som gör huden ren på djupet, är avgiftande, mjukgörande och är anti-inflammatorisk. Saltet tillför även huden den välgörande mineralen magnesium som kroppen så väl behöver.

PureStudio_image_large_00028
mineralsaltets fördelar

Havssaltet är en ren mineralprodukt som består utav magnesiumsulfat. En saltskrubb kan effektivt hjälpa till att fylla på kroppens depåer av magnesium. Den perfekta kuren för en öm, trött och värkande kropp som behöver lite extra omtanke.

En saltskrubb är otroligt avslappnande och välgörande. Mineralet magnesium har en stor betydelse för vår hälsa och spelar en viktig roll i många kroppsfunktioner så som elektriska impulser, muskelkontroll, energiproduktion och avfallseliminering. Magnesium hjälper även till att producera serotonin, vilket bidrar till lugn & ro, ett ökat välbefinnande, samt ger oss energi och uthållighet. Mineralet är även känd för att minska stress och sänker blodtrycket. Magnesium hjälper även muskler och nerver att fungera som de ska.

 

 

BEHANDLINGAR

BODYSCRUB 60 MIN
En härlig helkroppsskrubb som peelar bort gamla hudceller, är mjukgörande och hjälper till att öka cirkulationen i hud och muskulatur och gör huden silkeslen. En effektiv kroppsbehandling som ger en härlig spa-upplevelse.

Peelingen är också viktigt för att huden ska kunna ta upp fukten man tillför huden i form av olja och hudkrämer.

BOKA BODYSCRUB

KÖP PRESENTKORT TILL BEHANDLINGEN

BODYSCRUB LYX 90 MIN
I denna behandling får du det bästa av två världar, för dig som vill ha både ansiktsbehandling och en bodyscrub. I behandlingen ingår en djuprengörande kroppspeeling & lättare ansiktskur inkl. varma handdukar, djuprengöring, ansiktspeeling och ansiktsmask.

Välkommen till en avslappnande paus i vardagen!

BOKA BODYSCRUB

KÖP PRESENTKORT TILL BEHANDLINGEN

Back To Top