skip to Main Content
KROPPSBEHANDLING
CELLULITBEHANDLING
cellulit2
Behandla celluliter effektivt MED KOPPOR

Effektiv cellilitbehandling med bl a manuell massage, torrborstning, koppning och gua sha för att uppnå bästa resultat. Man bruka likna det som en djup bindvävsmassage. Metoden är även mycket bra vid kalla fötter & ”kryp” i benen.

Cellulitbehandling handlar inte enbart om det estetiska, celluliter är också ett tecken på att vi har en stram & tight fascia. När vi lossar på fascian får vi bättre cirkulation, bättre flöde, blir rörligare och minskar risken för framtida problem.

Rekommenderas som kur på 6-10 gånger för bästa och mest varaktiga resultat. Bokad kurbehandling ger reducerat pris. Du får hemgångsråd och produktråd efter behandlingen.

cellulit1
VAD DU BEHÖVER VETA OM KOPPNING

Koppning eller koppningsmassage är en mycket effektiv behandling som har sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin och används ofta som komplement till annan alternativ medicinsk behandling såsom akupunktur. Koppningsmassage är en djupgående muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor med hjälp av ett vakuum på huden som skapas av sugkoppar i glas eller plast.

Koppning påverkar hudstrukturen och kan därmed göra att bindväven känns fastare efter behandlingen. Boka en tid och testa själv! För att njuta av de långvariga positiva effekterna bör koppingen utföras regelbundet.

Masseur doing manual massage to client in spa beauty salon using oil
Cellulitbehandling är inte lämpad för dig som
  • är graviditet (> 4e månad)
  • har allvarliga hudproblem eller hudskador
  • har åderbråck om benen behandlas
  • har hjärtproblem och om du tar blodförtunnande mediciner
  • har känslig hy och lätt får blåmärken
  • är förkylning eller feber
  • om du har haft cancer eller tumör inom de senaste 5 åren

 

behandlingar

CELLULITBEHANDLING 60 MIN

En kraftfull behandlingen där jag arbetar med silikon- eller glaskoppor, gua sha teknik, torrborstar och djupgående massage från höft ner till knä som stimulerar hud och bindväv!

Behandlingen går ut på att sätta i gång blodcirkulationen, släppa på muskel och bindvävsförtätningar och starta en reningsprocess i kroppen från slagg och toxiner.

BOKA CELLULITBEHANDLING

 

CELLULITBEHANDLING – BEHANDLINGSSERIE – 6 TILLFÄLLEN X 60 MIN

En behandlingsserie på 6-10 ggr rekommenderas för bästa och mest varaktiga resultat. Bokad behandlingsserie ger reducerat pris.

BOKA BEHANDLINGSSERIEN

KÖP PRESENTKORT

 

Back To Top