skip to Main Content
KROPPSMASSAGE
AVSLAPPNINGSMASSAGE
PureStudio_Generic_0002
Avslappnande "Spa massage"

Denna behandling är utformad för sig som behöver avslappning i både sinne och kropp. En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage som ser till att du kommer ned i varv, löser upp muskelspänningar och ökar syresättningen i kroppen utan att gå på djupet. Massagen utgår från svensk klassisk massage.

Målet med massagen är att lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen samt att öka utsöndringen av endorfiner och oxytocin, även kallat ”må bra hormonet” då det sänker stressnivån och ger oss en känsla av lugn, trygghet och välbefinnande. Känslor som oro och ängslan minskar, humör och sömn förbättras. Du har även möjlighet att öka din medvetenhet om ditt eget förhållningssätt till inre stress.

Denna massage passar personer som önskar komma ned i varv och unna sig själv en stund att koppla av. Under behandlingen får du uppleva en känsla av välbefinnande, avslappnande musik och en nedtonad belysning i rummet. Allt för att skapa en perfekt helhetsupplevelse för just dig.

Utförs med långsamma, lätta och mjuka rörelser. En fantastisk skön behandling på 60 min eller en lyxvariant på 90 min inkl. en lättare ansiktskur med rengöring, exfoliering, ansiktsmask och ansiktsmassage

PureStudio_Generic_0004
Massage är bra för dig som
  • behöver varva ner/är stressad
  • vill ge dig själv en total avslappning
  • har besvär med muskelspänningar

 

BEHANDLINGAR

AVSLAPPNANDE SPA MASSAGE 60 MIN

BOKA SPA MASSAGE

KÖP PRESENTKORT 

 

SPA MASSAGE LYX 90 MIN
En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage som ser till att du kommer ned i varv. Behandling är utformad för sig som behöver avslappning i både sinne och kropp. Utförs med långsamma, lätta och mjuka rörelser.

I lyxbehandlingen ingår en lättare ansiktskur med rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage.

BOKA SPA MASSAGE

KÖP PRESENTKORT

 

Back To Top