skip to Main Content
KROPPSMASSAGE
GRAVIDMASSAGE
PureStudio_image_large_00047
Gravidmassage

Man behöver inte avstå från en välgörande massage när man är gravid.

Gravidmassage är en skön, avslappnande behandling som bygger på den svenska klassiska massagen men anpassas till dig som är gravid. Vi fokuserar på dina nya krämpor som gravid, lättar på spänningar, eller ger dig en avkopplande skön massage. Berätta för terapeuten om du har några speciella önskemål så anpassar vi massagen så att den passar just dig.

Massagen förebygger spänningar i rygg & nacke, svullna fötter & ben och för att slappna av rent allmänt.

Massagen utförs på särskilt anpassade kuddar så du ligger bekvämt under behandlingen. Massage sker liggandes på sidan.

En graviditet är i sig ett mirakel och kan vara underbar men kan också vara en stor påfrestning på kroppen så var inte rädda att boka en välbehövlig massage.

SYFTE

Gravidmassage hjälper mot svullna ben, värk i rygg, nacke och ben. Massagen främjar även cirkulationen i lymfsystemet och i blodomloppet. Massage ger också ett ökat välbefinnande och avkoppling vilket kan hjälpa dig när du kommer till förlossningen.

gravidmassage2
När ska man undvika gravidmassage?

Självklart gäller det vanliga att om du är sjuk eller har feber skall man undvika massage. Har man problem med blödningar eller andra graviditetsrelaterade problem ska man kontakta läkare. För övrigt rekommenderas att man undviker massage under de första 13 veckorna av graviditeten.

 

BEHANDLINGAR

GRAVIDMASSAGE 30 MIN ELLER 60 MIN
Vi fokuserar på dina nya krämpor som gravid, lättar på spänningar, eller ger dig en avkopplande skön massage. Berätta för terapeuten om du har några speciella önskemål så anpassar vi massagen så att den passar just dig.

Tänk på att du behöver kunna ligga ner en längre stund under gravidmassagen. Har du svårt att ligga avslappnat en längre stund så rekommenderar vi att du istället bokar flera korta gravidmassager (30 min).

Komplettera gärna massagen med en välbehövlig fotskrubb, handskrubb eller skalpmassage i samband med bokningen. Har ni frågor eller är osäkra på vilken behandling ni ska boka så hör gärna av er så hjälper vi er.

BOKA GRAVIDMASSAGE

KÖP PRESENTKORT

 

GRAVIDMASSAGE – PAKETPRIS – 3×60 MIN ELLER 5×60 MIN
Under en graviditet kan det vara skönt att få massage fler gånger för att få resultat. Det finns två varianter som ger bättre pris.

BOKA BEHANDLING

KÖP PRESENTKORT

 

Back To Top