skip to Main Content
KROPPSMASSAGE
HOT STONE MASSAGE
PureStudio_Generic_0019
Hot Stone massage

Pure Studio’s Hot Stone massage är en djupgående massage med värme som kännetecken. Massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Ofta kallad massagens massage!

Hot Stone massage bygger på orientalisk filosofi och går tillbaka mer än 3000 år sedan då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen

I Hot Stone massage använder vi uppvärmda svarta lavastenar och masserar med. Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Stenarnas värmande effekt förstärker också massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska din stress.

Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan vi lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av stenarna.

Hot Stone massage är en väldigt behaglig massage som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Behandlingen är energigivande och lindrar muskelvärk, samtidigt som den är otroligt avkopplande och väldigt behaglig om du känner dig stressad.

Behandlingen finns som 60 min eller 90 min. Komplettera gärna massagen med en välbehövlig fotskrubb, handskrubb eller ansiktskur i samband med bokningen.

 

PureStudio_image_large_00021
HOT STONE
bra för dig som
  • har besvär med kramper, muskelspänningar
  • behöver varva ner/är stressad
  • vill ge dig själv en total avslappning

 

Hot Stone är inte lämpad för dig som
  • är gravid
  • har hjärtproblem
  • har svårinställd diabetes

 

BEHANDLINGAR

HOT STONE MASSAGE 60 MIN ELLER 90 MIN
Hot Stone massage är en avslappande helkroppsmassage där varma stenar används som en del av massagen. Stenarna mjukar upp muskelspänningar och ger energi. Finns som 60 min eller 90 min. I 90 minuters behandlingen ingår även ansiktsmassage.

BOKA HOT STONE MASSAGE

KÖP PRESENTKORT

 

 

Back To Top