skip to Main Content
KROPPSMASSAGE
SVENSK KLASSISK MASSAGE
Female therapist rubbing joyful man shoulders at spa salon
SVENSK KLASSISK MASSAGE

Den svenska klassiska massagen ger avslappning, ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar i musklerna genom olika massagetekniker. Kroppen blir rörligare och smidigare samtidigt som “må bra-hormonerna” och välbefinnandet ökar. Svensk klassisk massage används till exempel vid muskelspänningar, stelhet, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt uppmjukande behandling.

Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning, så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykning över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda för mer djupgående tryck. När musklerna är uppvärmda använder jag mig av olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet/stelhet.

Det kan även ingå muskeltöjning/stretch, triggerpunktsbehandling, koppning eller andra tekniker vid behov/önskemål.

Behandlingen kan anpassas som en avslappnande massage, återhämtning eller mer inriktad behandlande massage. Jag skräddarsyr massagen utefter dina behov.

Regelbunden massage
Att regelbundet underhålla sin kropp med massage behandling är ett sätt att minska mängden stresshormoner, att varva ned och framförallt minska risken för framtida krämpor i form av smärta och stelhet, på grund av vårt alltmer statiska arbetssätt.

PureStudio_image_large_00033
BEHANDLINGAR
  • Rygg / Nacke / Axlar, 45 min
  • Klassisk massage 30 min, 45 min eller 60 min
  • Klippkort: 5×45 min, 5×60 min, 10×60 min (i förebyggande syfte)
  • Kombo ansiktsbehandling & ryggmassage (För dig som vill ha både ansiktsbehandling och massage)

Ibland kan man behöva gå flera gånger på behandling för att få resultat. Vi har även tagit fram ett 10×60 min klippkort som är mer i förebyggande syfte. För att du ska kunna anpassa din behandling efter vad du behöver har vi tagit fram olika klippkort där du får ett bättre pris när du köper flera behandlingar.

Varmt välkomna att boka er behandling hos Pure Studio massage & skincare. Bokningslänken till BokaDirekt hittar ni precis här nedanför där ni hittar alla behandlingar och klippkort. Har ni frågor eller är osäkra på vilken behandling ni ska boka kan ni gärna maila eller ringa oss.

Back To Top