skip to Main Content
KROPPSMASSAGE
TAKTIL MINDFULNESS MASSAGE
PureStudio_image_large_00044
TAKTIL MINDFULNESS MASSAGE

Behandlingen som passar alla men framför allt dig som känner stor stress i vardagen, fibromyalgi, har sömnbesvär, kronisk värk men även bra för personer med depression, oro eller ångest eller andra problem som gör att du inte klarar en vanlig massage.

Taktil mindfulness massage är en beröringsmassage. Det är en mjuk, stillsam och välgörande behandling där mjuka och strukturerade rörelser blandas med stillhet. Behandlingens främsta syfte är få din kropp att producera mer oxytocin och därmed göra att du mår bättre.

Du ligger på en uppvärmd massagebänk och inbäddad i handdukar och filtar som skapar en skön känsla av trygghet.

BOKA TAKTIL MASSAGE

KÖP PRESENTKORT TILL MASSAGEN HÄR

PureStudio_image_large_00026
EFFEKTEN AV TAKTIL MINDFULNESS MASSAGE

Effekten av massagen är att man får en djup avslappning, förbättrad sömn, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, förbättrad mag./tarmfunktion, minskad stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest och en tänd livsgnista. Tack vare dessa effekter så kommer du som blir behandlad lättare in i medvetenheten om dig själv, dina önskningar och behov och inte minst närmare kontakt med själen och Källan – själva essensen av sig själv.

Taktil Massage kan tillämpas som ett sätt att nå en djup avslappning eller som ett led i personlig, själslig utveckling.

Back To Top