skip to Main Content
BLOGG
TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE – NATURLIG FACELIFT 15 % RABATT
Pure_Studio_Web_logo-01

Många av er är nyfikna på Naturlig facelift så under en begränsad tid har vi ett fantastiskt erbjudande – 15% rabatt på Naturlig Facelift – Behandlingen alla borde prova! Kampanjen är avslutad.

Effektiv metod för naturlig föryngring – för dig som vill ha en naturligt ansiktslyft utan användning av injektioner, botox. Naturlig facelift ger synliga resultat redan efter första behandlingen.

En oerhört mjuk, avslappnande men effektiv massage av ansikte, skalp, skuldror och nacke och som ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft utan kirurgiska ingrepp! Behandlingen fördröjer åldersprocessen, ger huden mer lyster och spänst, minskar rynkor och åldersfläckar och ger tydligare ansiktskonturer. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur.

Behandlingen finns som 60 min eller en lyxvariant på 90 min inkl. en lättare ansiktskur med rengöring, exfoliering och ansiktsmask.

Passa samtidigt på och köp nyponfröoljasom är välanvänd 8 hudvård mot akne, rynkor och linjer, rosacea, pigmentfläckar och solskador.

Back To Top