skip to Main Content
OM
sept 2021_3
drivs

PureStudio drivs av mig Marie Andrews. Hälsa, friskvård och välbefinnande har alltid varit ett intresse för mig. Jag är också väldigt intresserad av kroppens anatomi och upptäckte massagens positiva egenskaper på vårt fysiska såväl som psykiska välmående för många år sedan. Jag brinner för ämnen som personlig utveckling, beteendevetenskap och samspelet oss människor emellan och att få möjligheten att sätta människan i fokus via massagen har varit en tanke som jag har utvecklat under en lång tid. Jag drivs av att se andra må bra och vill dela med mig av mina kunskaper inom massage och välbefinnande.

PureStudio_image_large_00029
utbildad

Jag är utbildad friskvårdsmassör, dipl. massageterapeut och dipl. inom flertalet andra massagetekniker hos Axelsons i Göteborg.

Dipl. kurser som jag gått;
– Naturlig Facelift
– Koppningsteknik
– Gua sha teknik
– Hot stone massage
– Gravid massage
– Ansiktszonterapi

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund vilket innebär en kvalitetssäkring för dig som kund. I mina händer är du trygg!

PureStudio_image_large_00028
Vision

”Allt jag gör, gör jag med passion, integritet och med de bästa kunskaperna som finns tillgängliga för mig här och nu. Du som kund står alltid i fokus och jag jobbar för att du ska få känna att du får ut det bästa resultatet i varje behandling.”

I en trygg och tillitsfull miljö och med ditt välmående i fokus skapar vi tillsammans ett rofyllt inre och ett fridfullt yttre.

Rekommendationer
Back To Top